Om Mig

Jeg hedder Jakob Martin Anker, ejer af Vadehavet By Foot. Læs videre for mere om mig.

Jeg er opvokset på den nordlige ende af Rømø, mindre end 1 km. fra Vadehavet, og bor her stadigvæk, men nu med min canadiske kone, vores skønne lille søn på tre år og datter på 6 måneder. Jeg er en del af Rømø Frivillige Brandværn og arbejder som servicetekniker ved et sommerhusudlejningsbureau. Jeg har 3 års erfaring som naturguide ved det lokale naturcenter, men nu har jeg besluttet mig, at det er tid til at stå på egne ben.

Så langt tilbage som jeg kan huske har jeg brugt al af min fritid på vaden, strandengene og stranden. Vadehavet er min store passion, og jeg elsker at dele min viden med andre. Jeg glæder mig til at møde Jer til en frisk gåtur på vaden. Hvis du vil høre mere, eller har spørgsmål om en tur, kontakt mig her.

Rømø ligger midt i Danmarks største nationalpark – Nationalpark Vadehavet. Da med sine 1459km2 favner over mange forskellige landskaber – man kan finde bl.a. marsk, strande, hede og klitlandskaber. Jeg er meget stolt at være partner med Nationalpark Vadehavet og ser frem til et godt samarbejde. Synes godt om deres Facebook side og kig på deres hjemmeside til at følge med!