Ture & Priser

Indtil vi får webstedet sat op til online booking, hold øje med vores Facebook og Instagram sider, eller ring/send en mail for ledige datoer og tider af ture!

Voksen (fra 15 år)Børn fra 6-14 årBørn under 5 år
Østerstur245kr115krGratis
Vaden i Fodhøjde245kr115krGratis
Bunkertur160kr80krGratis
Leje af Gummistøvler35kr
Købe af Handsker30kr

Man kan også købe et gavekort (via mail eller telefon) – den perfekte gave!

Østersture: Vi vandrer ved faldene vand for at plukke og selvfølgelig smage på østers. Østersture udbydes fra ca. oktober til april (kommer helt an på temperaturen af vandet.) Jeg har østersknive nok til udlåning, men I er stadigvæk velkommen til at medbringe jeres egen. Husk at tage en stofpose eller en spand til at bære østers i!

Vaden i Fodhøjde: En tur i vandet – sjovt for dem, der vil lære om Vadehavets strande, muslinger og havdyr. Vaden i Fodhøjde ture udbydes fra ca. marts til september.

Bunkertur: På den tur viser jeg dig/jer de gamle bunkere og løbegrave fra 2. Verdenskrig i Tvismark plantage. Vi går ind i bunkerne og får et indtryk af livet på Rømø under besættelsen. Turen er hver onsdag aften i september og oktober, og er i samarbejde med Marskture. Turen kan bookes online via dette link: https://marskture.dk/

Bemærk! Mødested til østersture er på P-pladsen ved diget i Juvrekør ned ad grusvejen (til højre mod diget) lige efter Juvrevej 84. Man kan parkere på denne private parkeringsplads ved at downloade app’en Parkzone – det koster 40kr.
Det gråt mærke viser parkeringsplads til østersbanken
Jakob med et glad par på en østerstur

Hos Vadehavet By Foot sætter vi fokus på privat og intim smågrupper, som familier og vennegrupper – men der er selvfølgelig også plads til de storegrupper, som virksomhedsudflugter og samlede grupper! En tur i den friske luft er også godt til specielle lejligheder, f.eks. fødselsdage. Alle er velkomme!

Alle ture er omkring 2 timer og er afhængige af vind – østersture er også afhængige af tidevand. Omlægning af turen eller annullering, kan ske dagen før, hvis vejret ikke er med os. Sørg for at tage tøj og fodtøj på, som passer til vejret – tænk på regntøj, sweater, tykke strømper, handsker. Og solcreme om sommeren!

*VIGTIGT* Medbring egne gummistøvler og handsker til østersturene. Vandtætte handsker kan købes til 30kr, og gummistøvler i voksen størrelser kan lejes af Vadehavet By Foot til 35kr. Hvis I ikke har medbragt egne, men I vil gerne tage dem med hjem, kan de købes her: https://www.ny-form.com/nyform-roemoe/ og https://west-wind.dk/

Hvis du gerne vil booke en tur, eller har spørgsmål med hensyn til deltagere og priser, er du velkommen til at kontakte mig på enten mail eller telefon, eller kontakt-formen her