Ture & Priser

Indtil vi får webstedet sat op til online booking, hold øje med vores Facebook og Instagram sider for ledige datoer og tider af ture!

VoksenBørn fra 3-10 årBørn under 3 år
Østerstur195 kr115 krGratis
Vaden i Fodhøjde195 kr115 krGratis
Bunkertur195 kr115 krGratis
Leje af Gummistøvler25kr

Østersture: Vi vandrer ved faldene vand for at plukke og selvfølgelig smage på østers. Østersture udbydes fra ca. oktober til april (kommer helt an på temperaturen af vandet.)

Bemærk! Der er en ca. 2km (begge vej) gåtur, fra hvor vi parker bilerne, til østurs banken, hvor de sidste 500m er i Vadehavet, som kan være ujævnt/mudret!

Vaden i Fodhøjde: En tur i vandet – sjovt for dem, der vil lære om Vadehavets strande, muslinger og havdyr. Vaden i Fodhøjde ture udbydes fra ca. marts til september.

Bunkerture: En tur tilbage i tiden igennem WW2 bunkerne på Rømø. Bunkerne ligger i dejlige, stille naturområder, så vi får også frisk luft på turen. Turen udbydes hele året.

Jakob med et glad par på en østerstur

Hos Vadehavet By Foot sætter vi fokus på privat og intim smågrupper, som familier og vennegrupper – men der er selvfølgelig også plads til de storegrupper, som virksomhedsudflugter og samlede grupper! En tur i den friske luft er også godt til specielle lejligheder, f.eks. fødselsdage. Alle er velkomme!

Alle ture er omkring 2 timer og er afhængige af vind og tidevand. Omlægning af turen eller annullering, kan ske dagen før, hvis vejret ikke er med os. Sørg for at tage tøj og fodtøj på, som passer til vejret – tænk på regntøj, sweater, tykke strømper, handsker. Og solcreme om sommeren!

*VIGTIGT* Medbring egne gummistøvler og handsker til østersturene. Hvis I ikke har medbragt egne, kan de købes her: https://www.ny-form.com/nyform-roemoe/ og https://west-wind.dk/

Hvis du gerne vil booke en tur, eller har spørgsmål med hensyn til deltagere og priser, er du velkommen til at kontakte mig på enten mail eller telefon, eller kontakt-formen her